ICP ja CHZ kryptovaluutoista, jotka putosivat eniten viikolla

Analyysi seitsemästä kryptovaluutasta, jotka ovat pudonneet eniten viimeisen seitsemän päivän aikana, erityisesti 3.–10. joulukuuta.

Eniten devalvoituneet kryptovaluutat olivat:

  1. Qtum (QTUM): -31,17 %
  2. THORChain (RUNE): -30,11 %
  3. Fantom (FTM): -29,84 %
  4. Internet-tietokone (ICP): -28,55 %
  5. THETA (THETA): -28,36 %
  6. Harmony (ONE): -27,85 %
  7. Chiliz (CHZ): -27,18 %

QTUUM

31. lokakuuta QTUM rikkoi 14,10 dollarin vaaka-alueen yläpuolelle. Tämä johti 19,30 dollarin nousuun seuraavana päivänä. Myöhemmin merkki aloitti asteittaisen alaspäin laskevan liikkeen laskevassa kanavassa.

  • Mitä pidit tästä uutisesta Tule keskustelemaan siitä Telegramin BeInCrypto-ryhmässä!

Kuitenkin 4. joulukuuta omaisuus murtui sekä 14,10 dollarin alueen että kanavan alapuolelle ja putosi alimmilleen 13,25 dollariin.

Vaikka se on pomppinut sen jälkeen, nousuliike ei ollut merkittävä. Kanavan edellisen tukilinjan ja 14,10 dollarin alueen voi odottaa toimivan vastuksena, jos QTUM:n hinta jatkaa nousuaan.

QTUM-kaavio TradingView'ssa

RUUN

RUNE rikkoi laskutrendinsä 22. lokakuuta. Token nousi 17,27 dollariin marraskuun 2. päivänä.

Sen hinta on kuitenkin sen jälkeen laskenut. Vaikka se alun perin pomppii edellisen vastusviivan (vihreä kuvake) yläpuolelle, se murtui sen alapuolelta 4. joulukuuta. Tällä hetkellä token leijuu juuri 7,15 dollarin vaaka-alueen yläpuolella. Trendilinjan odotetaan toimivan taas vastarintana.

RUNE-kaavio TradingView'ssa

FTM

FTM on ollut laskutrendissä 28. lokakuuta lähtien, jolloin se saavutti 3,48 dollarin huipun. Joulukuun 3. päivänä se murtautui nousutrendiviivansa alapuolelle ja saavutti seuraavana päivänä alimman 1,14 dollarin.

Sitä seurannut hyppy vahvisti 1,15 dollarin alueen tueksi. Se loi myös pitkän alapuolen sulakkeen, jota pidetään merkkinä ostopaineesta.

FTM-kaavio TradingView'ssa

ICP

ICP on ollut laskutrendissä syyskuun 6. päivästä lähtien (punainen kuvake), jolloin se oli juuri saavuttanut huipun 87. Seuraavana päivänä se mursi härkäkiilan. Vaikka se alun perin onnistui pitämään yli 42 dollaria, hinta putosi tämän alueen alapuolelle 16. marraskuuta.

Joulukuun 4. päivänä token saavutti uuden kaikkien aikojen alimman tason 24 dollarissa, mutta sitä seurannut pomppiminen vei sen takaisin 30 dollarin horisontaalisen tukialueen yläpuolelle.

ICP, joka pystyy pysymään tämän alueen yläpuolella tai murtautumaan sen alapuolelle, määrittää todennäköisesti tulevan trendin suunnan.

TradingView ICP-kaavio

THETA

THETA on käynyt kauppaa laskukanavalla 7. syyskuuta lähtien. Joulukuun 4. päivänä se saavutti alimman 3,65 dollarin. Seuraava hyppy vahvisti kanavan tukilinjan ja loi pitkän pohjan sydämen (vihreä kuvake).

Vielä tärkeämpää on, että THETA ei ole vielä pudonnut alle heinäkuun alimman 3,49 dollarin. Tämä tarkoittaa, että on mahdollista, että härän rakenne on edelleen ehjä. Keskikanavan ralli 5,50 dollarilla olisi äärimmäisen nousujohteinen liike, joka viittaa siihen, että kaaviokuvion mahdollinen katkos on todennäköinen.

THETA-kaavio TradingView'ssa

YKSI

ONE on ollut laskutrendissä 26. lokakuuta lähtien, jolloin se saavutti kaikkien aikojen ennätyksensä, 0,38 dollaria. Joulukuun 4. päivänä laskeva liike kiihtyi ja token murtui sekä 0,22 dollarin vaaka-alueen että nousutrendin alapuolelle.

Katko oli ratkaiseva, sillä alue oli aiemmin toiminut kaikkien aikojen suurimpana vastuksena, kun taas trendiviiva oli voimassa heinäkuun 20. päivästä lähtien.

Sittemmin ONE on vahvistanut trendiviivan vastukseksi (punainen kuvake). Ennen kuin tämä viiva on palautunut, trendiä ei voida pitää nousevana.

YKSI kaavio TradingView'ssa

CHZ

CHZ on ollut laskussa sen jälkeen, kun se saavutti huippunsa 65 senttiin 31. lokakuuta. Ralli osui 0,618 Fibonacci-retracement-tasolle.

Huomattavasta laskusta huolimatta token on pomppinut tukitasojen yhtymäkohdassa (vihreä ympyrä), jonka ovat luoneet pitkän aikavälin nousutrendi ja aikaisempi laskutrendi. Siksi härän rakenne on edelleen ehjä.

CHZ-kaavio TradingView'ssa

Artikkeli ICP ja CHZ tällä viikolla eniten pudonneiden kryptovaluuttojen joukossa nähtiin ensimmäistä kertaa BeInCryptossa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *