Market Fall ja Cardano vs Ethereum ovat viikon kohokohdat

Kryptovaluuttamarkkinat kärsivät jälleen hintojen laskusta, ja useimmat omaisuuserät päättivät viikon alaspäin.

Ensimmäistä kertaa historiassa Cardano (ADA) ohitti yhden tärkeimmistä kilpailijoistaan, Ethereum (ETH) -verkon. Shiba Inu (SHIB), vaikka se oli edelleen laskussa, oli todisteena uutisista ekosysteemistään. Lopuksi, Visan kryptokortti Brasiliassa ja viranomaisten lausunnot kryptovaluuttoja vastaan täydentävät tämän viikon kohokohtien listan.

  • Mitä mieltä olit tästä uutisesta? Tule puhumaan hänestä Telegramin BeInCrypto-ryhmässä!

Kryptovaluutat menettävät yli 200 miljardia dollaria

bitcoin

Viikko alkoi lupaavasti, kun Bitcoin osoitti hintojen elpymisen merkkejä . Kuitenkin jo tiistaina (16) omaisuus menetti 60 000 dollarin tuen, mikä johti useiden altcoinien laskuun. Lisää pudotuksia nähtiin muutaman seuraavan päivän aikana, mikä aiheutti CoinGeckon mukaan yli 200 miljardin dollarin markkina-arvon menettämisen.

Analyysi kuitenkin osoittaa, että Bitcoin on saattanut saavuttaa pohjan tästä laskuliikkeestä ja saattaa pian nousta uudelleen. Lisäksi jotkin kryptovaluutat onnistuivat pakenemaan laskuista saavuttaen uudet historialliset hintahuiput.

Cardano voittaa Ethereumin

Huolimatta yli 5 prosentin uhreista viikon aikana, Cardanon harrastajilla on syytä juhlia. Jo maanantaina (15.) ADA- merkkiverkosta tuli maailman toiseksi käytetyin lohkoketju, joka ohitti Ethereumin ensimmäistä kertaa historiassa.

Lisäksi yksi perustajista ja nykyinen projektin johtaja Charles Hoskinson paljasti näkemyksensä metaversumista , aiheesta, joka on yhä enemmän nousussa Facebookin nimenmuutoksen jälkeen .

Shiba Inu saavuttaa uusia virstanpylväitä

shib

Toinen projekti, joka antoi hänen yhteisölleen jälleen toivoa, oli Shib Inu. Maanantaina SHIB-merkki listattiin Geminiin, joka on yksi Yhdysvaltojen suurimmista pörsseistä. Lisäksi tiedot osoittivat, että viimeaikaisista laskuista huolimatta yli 70 % omaisuussijoittajista kerää edelleen voittoa.

Token myös konfiguroi ensimmäiseksi luettelon valaiden halutuimmista omaisuuseristä, ja sillä oli mielenkiintoisia uutisia Samsungin ja maailman suurimman elokuvateatteriketjun AMC:n projekteista. Markkinaasiantuntijat ovat kuitenkin edelleen skeptisiä SHIB:iin ja sanovat, että sen hinta voi romahtaa milloin tahansa .

Crypto Visa -kortti ensimmäistä kertaa Brasiliassa

Visa lanseerasi yhteistyössä Crypto.comin kanssa Brasiliassa kortin, joka mahdollistaa kryptovaluuttojen muuntamisen todellisiksi. Tällä tavalla käyttäjät voivat käyttää kryptovarojaan tehdäkseen ostoksia missä tahansa liikkeessä tai laitoksessa, joka hyväksyy Visa-brändin. Brasilia on jo otettu käyttöön useissa maissa ympäri maailmaa, ja se on ensimmäinen Latinalaisessa Amerikassa, joka on saanut tämän kortin.

Kryptovaluutat vs perinteinen järjestelmä

Kryptomaailman ja perinteisen rahoitusjärjestelmän välinen ristiriita kiihtyi tällä viikolla. Toisaalta Englannin keskuspankki ja entinen demokraattiehdokas Hillary Clinton väittivät, että kryptovarat uhkaisivat maailmantaloutta.

Toisaalta yhä useammat ihmiset uskovat, että fiat-valuutoissa voi syntyä suuri inflaatiokriisi, ja he turvautuvat Bitcoinin kaltaisiin kryptovaluuttoihin. Yksi tällainen henkilö on kuuluisa kirjailija Jordan Peterson , joka tunnusti ostaneensa äskettäin BTC:n. Lisäksi johtava taloustieteilijä sanoi uskovansa, että Fed oli jo menettänyt Yhdysvaltain inflaation hallinnan.

Artikkeli Fall of the market ja Cardano vs Ethereum ovat viikon kohokohdat nähtiin ensimmäistä kertaa BeInCryptossa .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *